سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

۵ دشمن پوست را بشناسید!

اگر مایلید زیبا و سالم پیر شوید باید با عادت های ناسالم خداحافظی کنید . شما هنوز می توانید از محصولات مراقبت پوست موثر استفاده کنید . اگر مراقبت درست از پوست را قصد دارید بدانید با این مقاله از مجله سلامتی راستینه همراه شوید .

۵ دشمن پوست را بشناسید !

  کرم های ضد آفتابنور خورشید :

۹۰درصد علائم پیری پوست ناشی از اشعه خورشید است . اگر مایلید زیبا پیر شوید از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید . از سال های پیش استفاده روزانه از کرم های ضد آفتاب حتی در روزهای ابری و در فصل سرد سال توصیه شده زیرا اشعه UVA از ابر و شیشه نفوذ می کند و از این طریق می تواند در تمام طول سال تاثیر مضر داشته باشد و پوست شما را پیر کند .

نتایج یک مطالعه جدید نشان داده استفاده روزانه از ضد آفتاب SPF 3 حتی پیری پوست ایجاد شده را کاهش می دهد بنابرین همیشه باید از کرم ضد آفتاب استفاده کرد .

مقاله مرتبط : جوان سازی پوست صورت

 سیگار کشیدن  سیگار :

همه می دانند سیگار کشیدن چقدر برای سلامت مضر است اما بسیاری افراد از تاثیر سیگار کشیدن روی پوست آگاه نیستند . مجله سلامتی راستینه به شما اطمینان می دهد که بلافاصله با دیدن پوست فرد ، می توان متوجه شد که آیا او سیگاری هست یا نه ؟
سیگار کشیدن باعث ایجاد اختلال در جریان خون به پوست می شود . قشر سلول های مرده پوست ضخیم تر می شود و به موجب آن صورت خاکستری و رنگ پریده تر به نظر می رسد . همچنین پوست زیر چشم با توجه به کاهش جریان خون تیره تر می شود . سیگار کشیدن نه فقط موجب بروز خطوط واضح چین و چروک در اطراف دهان می شود ، بلکه در قسمت های دیگر صورت نیز چین و چروک ایجاد می شود . با ترک سیگار دیگر پوست شما کلاژن و الاستین خود را از دست نمی دهد و چین و چروک های عمیق تری را تجربه نمی کند . سیگار همچنین ، بیماری های ریه را تشدید می کند .

نکته : سیگار کشیدن یک توقف بزرگ در ذخیره آنتی اکسیدان ها در پوست است و موجب پیری زودرس می شود .

 

استرس

استرس :

استرس نیز عکس العمل خوبی روی پوست ندارد . هنگام استرس میزان هورمون استرس (کورتیزول) در بدن افزایش می یابد و می تواند باعث بروز جوش ، کک و مک و حتی لکه های پوستی شود . علاوه بر این ، سطح کورتیزول مزمن بالا می رود و این عمل پوست را بدتر می کند بنابراین ، رطوبت بیشتری از دست می دهد و به آرامی خشک و مات می شود . پوست همچنین می تواند با سوزش ، التهاب و قرمزی واکنش نشان دهد . علاوه بر این استرس مزمن ( طولانی مدت) پیری پوست را سرعت می بخشد چون بدن با افزایش کورتیزول مواجه است که کلاژن را در پوست از بین می برد . سطح بالای این هورمون روی پوست تاثیر می گذارد و سبب تغییر رنگ و بروز التهاب در آن و درنتیجه از دست دادن زیبایی و طراوت پوست می شود .

 

کم خوابی

کم خوابی :

کمبود خواب نیز موجب افزایش سطح کورتیزول می شود . کمبود خواب باعث کاهش تولید ملاتونین می شود و این هورمون از پوست در بازسازی و تشکیل کلاژن جدید حمایت می کند . ملاتونین یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است . سعی کنید خواب کافی داشته باشید و اجازه دهید پوستتان استراحت کند .

 

آلودگی هوا

آلودگی هوا :

زندگی طولانی مدت در کلان شهرها ، با عوارض ناخوشایندی بر روی جسم و روح ما همراه است که آلودگی صوتی ، ناراحتی تنفسی ، بیماری های قلبی و سردرد های شدید بی دلیل ، تنها بخشی از گرفتاری های آن می باشد .

آلودگی هوا ( در قالب ذرات معلق ) زمینه ی ساخت رادیکال های آزاد و عوامل التهابی را در پوست فراهم می کند . آلودگی هوا با تخریب کلاژن ، تشکیل رنگدانه و تولید سبوم تغییر یافته در ارتباط است . آلودگی هوا در افراد مبتلا به بیماری های پوستی می تواند باعث تشدید بیماری پوستی شود .

اگر مایلید زیبا پیر شوید ، از پوستتان نه تنها در برابر تابش مضر اشعه خورشید ، بلکه در برابر آلودگی هوا ، به ویژه زمانی که در شهری مثل تهران ، کرج یا اصفهان زندگی می کنید ، محافظت کنید .

مقاله مرتبط : مهاجرت به تهران

 

منابع

  • کتابخانه راستینه
  • hautpflege

منبع تصاویر 

  • i.huffpost
  • positivemed
  • trn-news
  • cdn.inquisitr
  • i.ndtvimg

 

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

اطلاعات پزشکی

واریس

درمان‌های جدید واریس

پوست و مو

روش درمانی شاک‌ویو‌‌تراپی در کاهش سلولیت

درمان سلولیت با شاک‌ویو‌‌تراپی

زیبایی

از بین رفتن حجم لب‌ها

با نازکی لب‌ چه کنیم؟

زیبایی

انجام اندرمولوژی

اندرمولوژی یا LPG چیست؟

پوست و مو

مشکلات مربوط به زیبایی

مشکلات زیبایی و نکاتی درباره آن

پوست و مو

خط لبخند

آیا راهی برای رهایی از خط لبخند وجود دارد؟

پوست و مو

قبل از عمل ابدومینوپلاستی

قبل از ابدومینوپلاستی چه باید کرد؟

پوست و مو

لیفتینگ با نخ

لیفتینگ با نخ و همه چیز درباره آن

پوست و مو

کاهش چین ‌و چروک‌‌ پیشانی

چگونه می‌توان از چین ‌و چروک‌ پیشانی خلاص شد؟

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *