سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

دندانپزشک هراسی

برخی از مراجعان به دندانپزشکی، سر وقت در مطب یا کلینیک حاضر نمی شوند اما خیلی وقت ها علت حاضر نشدن این افراد در مطب ، فراموشی یا کار مهم تر پیش بینی نشده نیست؛ آنها به دلیل ترس از دندانپزشکی به مطب نمی آیند! دندانپزشک هراسی، موضوع این بخش از مجله سلامتی راستینه می باشد . با ما همراه باشید .

 

ترس از دندانپزشک

دندانپزشک هراسی و نگرانی بی مورد 

دندانپزشک هراسی و واهمه ی افراد از روبرو شدن با پزشک ، در طولانی مدت باعث زردی دندان ها ، صدمه به لثه ها و بوی بد دهان می شود . ما بسیاری از اوقات این افراد را از روی برخی علایم و صحبت هایشان شناسایی می کنیم. برخی از آنها هم قابل شناسایی نیستند چون از نشان دادن ترس خود یا صحبت در مورد آن ابا دارند. به طور پیش فرض، همه مراجعان دندانپزشکی راجع به کاری که قرار است روی دهان و دندان آنها انجام شود، استرس دارند. به همین دلیل بهتر است در جلسه اول در این مورد صحبت کنیم و نظرشان را در مورد درمان های قبلی و درمانهایی که قرار است برایشان انجام شود، خیلی خوب بدانیم.

 

ترس از دندانپزشک

ریشه های ترس از دندانپزشکی و دندانپزشک هراسی چیست ؟

اگر فرصتی فراهم شود تا مراجعان سوال های خود را بپرسند و پاسخ آنها را بگیرند بسیاری از ترس های بی موردشان برطرف خواهد شد چون معمولا ما از چیزهای مبهم که اطلاعاتی در مورد آنها نداریم، می ترسیم، بنابراین آگاهی کافی در مورد درمان های دندانپزشکی می تواند بسیاری از ترس های ما را برطرف کند. امروزه خوشبختانه تنها مرجع دریافت اطلاعات در مورد درمان های دندانپزشکی، دندانپزشکان نیستند. شما می توانید از سایت های پزشکی اطلاعات کافی در مورد درمانهای دندانپزشکی به دست بیاورید بنابراین اگر می ترسید، سعی کنید در مورد چیزهای ترسناکی که ذهن شما را مشغول کرده است، مثل همین دندانپزشک هراسی اطلاعات کافی به دست بیاورید.

 

ترس از دندانپزشک

چگونه باید بر این ترس غلبه کنیم ؟

بسیاری از مراجعان مارا کسانی تشکیل می دهند که مدت های طولانی دردهای طاقت فرسا را تحمل و انواع داروها را برای برطرف کردن درد خود مصرف کرده اند و سرانجام بعد از مدت طولانی، با پوسیدگی دندان و شرایط وخیم، از روی ناچاری به دندانپزشک مراجعه کرده اند. کار درمان این افراد دشوارتر انجام می شود و چون شرایط اورژانسی دارند، اغلب خارج از زمان معمول مطب یا کلینیک و بدون نوبت مراجعه می کنند و اضطراب و ترسشان هم کماکان وجود دارد و البته مراحل کاری این افراد هم سخت تر می شود. به علاوه به علت مراجعه نکردن به موقع و گذشت زمان طولانی، درمان آنها هم گاهی با پیچیدگی هایی همراه است و حتی ممکن است به کشیده شدن و از دست رفتن دندانشان منجر شود. تاخیر طولانی در مراجعه باعث تخریب بیشتر دندان می شود و مدت زمان مورد نیاز برای درمان دندان را ، تازه اگر قابل درمان باشد … اذیت ها و حتی هزینه ها را افزایش می دهد.

 

سخن پایانی

اگر اراده کافی بر غلبه بر ترس داشته باشیم و با کسب اطلاعات کافی بتوانیم حداقل بر ترس حضور روی یونیت دندانپزشکی غلبه کنیم، کار درمان بسیار راحت تر انجام خواهد شد! به علاوه، برای غلبه بر ترس از درمان دندانپزشکی سعی کنید با دندانپزشک صحبت کنید. دغدغه ها و نگرانی های خود را با او در میان بگذارید و از او برای حل مشکل خود کمک بخواهید! گاهی در موارد شدید اضطراب و ترس، دندانپزشک ممکن است داروهایی را برای مصرف قبل از مراجعه توصیه کند .

 

مقاله مرتبط : روش های طبیعی برای سفید کردن دندان ها

منابع

  • کتابخانه راستینه
  • دکتر علی مرسلی  (متخصص ریشه دندان)

منبع تصاویر 

  • indea
  • defactodentists
  • creativedentalcare

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

زیبایی

فرآیند کویتیشن اولتراسوند

آیا کویتیشن اولتراسوند در از بین‎ بردن چربی مؤثر است؟

اطلاعات پزشکی

علائم رینوفیما

رینوفیما چیست؟

پوست و مو

مشکلات مربوط به زیبایی

مشکلات زیبایی و نکاتی درباره آن

پوست و مو

کاهش چین ‌و چروک‌‌ پیشانی

چگونه می‌توان از چین ‌و چروک‌ پیشانی خلاص شد؟

پوست و مو

جراحی لیفتینگ صورت

آنچه باید درباره لیفتینگ صورت بدانید

پوست و مو

مزایای مراجعه به متخصص پوست

آنالیز صورت و تمام نکات مربوط به آن

سلامت عمومی

آنالیز حرفه‌ای پوست

آنالیز پوست چقدر مهم است؟

پوست و مو

خط اخم

چگونه از شر خط اخم خلاص شویم؟

سلامت عمومی

نتایج آزمایش

چگونه آزمایش های خود را متوجه شویم؟

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. Fatemeh گفت:

    دختر من خیلی ترس و هراس داره و حاضر نیست دندان اضافی هاشو بکشه ، همیشه میگه امروز نه بعدا