سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

علائم اولیه بارداری

این احتمال وجود دارد که هیچ گونه علائم بارداری واقعی را تا زمان گذشتن دوره قاعدگی، و یا حتی یک هفته یا چند هفته بعد از آن، تجربه نکنید. اگر به طور منظم بر چرخه قاعدگی خود نظارت نداشته باشید، تعیین اینکه آیا شما با داشتن علائم و نشانه های بارداری باردار هستید یا خیر دشوار است. با این حال برخی علائم بارداری وجود دارند که بسیاری از زنان آن را از اوایل بارداری خود تجربه می کنند، که در این مقاله از راستینه به آن میپردازیم.

فکر می کنید ممکن است باردار باشید؟

 

درد یا تورم در ناحیه پستان

درد یا تورم در ناحیه پستان

درد یا تورم در پستان ها اغلب یکی از علائم اولیه بارداری است. هنگامی که شما باردار هستید، سینه های شما بیش از حد حساس و دردناک می شوند. حتی قطره ای آب از سر دوش که به سینه های شما ضربه وارد میکند ممکن است ناراحت کننده باشد. این حساسیت به دلیل افزایش سطح هورمون است. ممکن است تا حدودی شبیه احساسی باشید که قبل از چرخه قاعدگی خود در سینه ها تجربه میکنید، فقط حساسیت در سینه ها بیشتر احساس میشود. به طور معمول درد پستان در طول سه ماهه اول ادامه دارد، و سپس به طور کلی پس از مدتی فروکش میکند.

 

خستگی

خستگی

از دیگر علائم اولیه بارداری خستگی است. در سه ماهه اول معمولا خیلی احساس خستگی میکنید. احساس خستگی در همه زمان ها در دوران بارداری کاملا طبیعی است، به ویژه با توجه به کار فوق العاده ای که بدن شما برای ایجاد یک زندگی انجام میدهد! بدن شما شروع به افزایش سطوح پروژسترون در دوران بارداری میکند، تا کمک کند رحم برای حفظ بارداری نه ماه آماده شود. بالا بودن سطح این هورمون می تواند در خستگی نقش داشته باشد. خستگی معمولا در طول سه ماهه اول و سوم رایج تر است، و در طول سه ماهه دوم کمتر است.

 

لکه بینی یا خونریزی لانه گزینی

لکه بینی یا خونریزی لانه گزینی

برخی از زنان پریود نخواهند شد، اما مقداری لکه بینی خفیف و یا به رنگ قهوه ای در اوایل دوران بارداری خود دارند. اگر یک تخمک بارور شود، معمولا حدود شش تا هشت روز بعد از لقاح در دیواره رحم لانه گزینی میکند. این امر ممکن است به مقدار کمی خونریزی که به “خونریزی لانه گزینی” از آن یاد میشود، منتهی شود. این نوع خونریزی نباید با خونریزی قاعدگی واقعی که به طور معمول سنگین تر و طولانی تر است اشتباه گرفته شود.

 

مقاله مرتبط : دلایل خونریزی در دوران بارداری

 

حالت تهوع

حالت تهوع

بسیاری از زنان تهوع یا بیماری صبحگاهی را تا ۲-۴ هفته پس از بارداری خود تجربه نمی کنند، با این حال برخی از زنان فورا احساس تهوع خواهند داشتند. بیماری صبحگاهی در واقع یک “اسم بی مسما” است که به زمانی که یک زن در هر زمان از روز احساس حالت تهوع میکند، اتلاق میشود. در واقع برخی زنان در تمام طول روز (صبح، ظهر و شب) دچار حالت تهوع هستند.

 

مقاله مرتبط : حالت تهوع صبحگاهی در دوران بارداری چیست؟

 

تکرر ادرار

تکرر ادرار

یکی دیگر از علائم اولیه بارداری تکرر ادرار است. بسیاری از زنان مدت کوتاهی پس از باردار شدن نیاز بیشتری به توالت رفتن دارند. به طور معمول این مسئله نتیجه افزایش تولید خون و مایعات در بدن است. بسیاری از زنان وقتی چند هفته از بارداری میگذرد، این مشکل را تجربه نمی کنند، و برای برخی از زنان تکرر ادرار در طول بارداری بدتر می شود.

 

دیگر علائم اولیه بارداری

دیگر علائم اولیه بارداری

علائم اولیه بارداری گزارش شده توسط تعدادی از زنان عبارتند از:

  • دردهایی مانند گرفتگی های دوران قاعدگی در قسمت تحتانی شکم بدون خونریزی
  • افزایش حساسیت به بو
  • تنفر غذایی
  • افزایش دمای بدن
  • این احساس که حق با هیچ کس نیست، به معنای واقعی کلمه، بروز حساسیت عاطفی

 

تست بارداری

البته روشی که تقریبا برای اکثر زنان مطمئن است، عقب افتادن دوره قاعدگی و انجام تست بارداری در منزل می باشد. اگر علائم بارداری داشتید و روز اول پس از عقب افتادن دوره قاعدگی تست بارداری انجام دادید، به خاطر داشته باشید ممکن است که تست در آن زمان معین مثبت یا منفی باشد، یعنی ممکن است پس از چند روز تغییر کند.
بسته به حساسیت تست و مقدار هورمون بارداری در بدن شما، ممکن است چند روز طول بکشد تا جواب آزمایش مثبت را دریافت کنند. هنگامی که تست مثبت دریافت کردید، حتما برای اولین دوران بارداری خود به پزشک مراجعه کنید.

 

مقاله مرتبط : علائم بارداری چیست؟ آیا من حامله هستم؟

 

منابع

  • womenshealthcaretopics

منبع تصاویر 

  • images.contentful
  • breastcancercare
  • rd
  • fortissima
  • wellbeing-support
  • cdn2.momjunction
  • fthmb.tqn
  • cdn.authoritynutrition

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

اطلاعات پزشکی

واریس

درمان‌های جدید واریس

زیبایی

عمل لیپوماتیک

از لیپوماتیک بیشتر بدانید

تغذیه و سلامتی

کاهش سریع وزن

کاهش سریع وزن

اطلاعات پزشکی

رگ های عنکبوتی و رگ های واریسی

رگ‌های عنکبوتی و چگونگی درمان و پیشگیری از آنها

پوست و مو

قبل از عمل ابدومینوپلاستی

قبل از ابدومینوپلاستی چه باید کرد؟

اطلاعات پزشکی

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک: علائم، دلایل و درمان

اطلاعات پزشکی

تسکین آفتاب‌سوختگی

آفتاب‌سوختگی را جدی بگیرید!

بارداری

انواع آزمایش‌های ژنتیک قبل از تولد

آزمایش ژنتیک قبل از تولد چیست؟

زیبایی

انجام عمل ابدومینوپلاستی

ابدومینوپلاستی (تامی تاک) چیست؟

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *