سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

آیا قرص های خود را مصرف کرده اید؟ قرص دیجیتال می تواند به شما بگوید!

با توجه به یک مطالعه تحقیقاتی جدید، ترکیب دارو با یک سنسور قابل جذب می تواند به پزشکان در پیگیری دفعات و زمان مصرف داروهای تجویزی توسط بیماران کمک کند.

این یافته ها در پی تصمیم سازمان غذا و داروی آمریکا در ماه گذشته برای تایید اولین قرص دیجیتال برای استفاده با داروهای ضدویروسی که اغلب در درمان اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی تجویز می شوند، مطرح شدند.

مصرف قرص

پژوهش جدید شامل ۱۵ بیمار بود که برای هرکدام از آنها داروی مخدر ضد درد اکسید کدون (اکسی کانتین) بعد از شکستگی تجویز شده بود.

با این حال، به شرکت کنندگان در این مطالعه ترکیب ویژه ای از اکسی کدون داده شد. داروی درد همراه با “قرص دیجیتال” بسته بندی شده بود. قرص دیجیتال بدان معنی بود که هر بار که بیمار دارو را مصرف می کرد، یک کپسول ژلاتین حاوی اکسی کدون که حاوی اکسی کدون همچنین یک فرستنده رادیویی بود، می خورد.

فرستنده به طور خودکار وقتی کپسول بلعیده می شد فعال می شد. این فرستنده سیگنال ها را به یک پچ چسبنده بر روی شکم فرد می فرستاد. این فرستنده به نوبه خود، اطلاعات اولیه مصرف قرص را به ریدر آی پاد انتقال میدهد.

این سیستم محققان را قادر می سازد تا تعداد قرص هایی را که ۱۵ بیمار واقعا مصرف کرده اند، بجای تعداد قرص هایی که به آنها داده شده است، را پیگیری کنند. طبق گزارش به طور متوسط، بیماران تنها شش قرص را در مجموع مصرف کردند – هرچند که ۲۱ قرص در اختیار آنها قرار گرفته شده بود.

دکتر ادوارد بویر، نویسنده ارشد، در نشست خبری بیمارستان زنان و برگام در بوستون، گفت: “به عنوان یک ابزار تحقیقاتی، قرص دیجیتال معیار اندازه گیری مستقیمی از مصرف دارو و تغییرات در رفتار مصرف دارو را فراهم می آورد.”

وی افزود: “همچنین این تکنولوژی میتواند برای پزشکان، نظارت بر پیروی بیماران از دستورات آنها، شناسایی الگوی مصرف دارو که ممکن است در ایجاد مقاومت به دارو یا اعتیاد نقش داشته باشد و مداخله برای وضعیت خاص پزشکی یا جمعیت بیمار را ممکن سازد.”

بویر و همکارانش نتایج خود را در شماره دسامبر مجله بیهوشی و ناهنجاری منتشر کردند.

 

منابع

  • HealthDay
  • medlineplus

منبع تصاویر 

  • rd

 

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

سلامت عمومی

زردچوبه

تاثیر مصرف روزانه زردچوبه بر روی مغز!

اطلاعات پزشکی

فوبیا (هراس)

فوبیا (هراس): علل، انواع و علائم فوبیا

اطلاعات دارویی

ملاتونین

موارد استفاده و عوارض ملاتونین

اطلاعات دارویی

نحوه مصرف هالوپریدول

موارد استفاده و عوارض هالوپریدول

اطلاعات دارویی

موارد استفاده و عوارض الانزاپین

اطلاعات پزشکی

اسکیزوفرنی

اسکیزوفرنی (شیزوفرنی) چیست؟ علائم، علل، تشخیص و درمان اسکیزوفرنی

اطلاعات دارویی

ریسپریدون

موارد استفاده و عوارض ریسپریدون

اطلاعات دارویی

باکلوفن

موارد استفاده و عوارض باکلوفن

اخبار

آنفولانزا

هنگام آنفولانزا آیا باید نزد پزشک بروید یا صبر کنید تا خودش خوب شود؟

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *