سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

هفته چهلم بارداری

قبل از هفته چهلم بارداری، پزشک باید در مورد اینکه چه زمانی به بیمارستان یا زایشگاه بروید، صحبت کرده باشد.

تغییرات و علائم مادران در هفته چهلم بارداری

 

نشانه های زایمان

چه موقع باید به بیمارستان بروید؟

بعضی از پزشکان ممکن است بسته به وضعیت فردی شما، ترجیح دهند که زودتر به بیمارستان بروید. از زنانی که بارداری های پرخطر دارند ممکن است خواسته شود از ابتدای نشانه های زایمان به بیمارستان مراجعه کنند، در حالی که از زنانی با حاملگی های کم خطرتر ممکن است خواسته شود پس از یک ساعت یا بیشتر از شروع منظم انقباضات به بیمارستان مراجعه کنند.

اگر کیسه آب شما پاره شود، صرف نظر از اینکه علائم دیگر زایمان را دارید یا نه، باید فورا به بیمارستان بروید. پاره شدن کیسه آب نشانه این است که زایمان نزدیک است.

 

تحریک یا القاء زایمان

صحبت کردن با پزشک در مورد تحریک یا القاء زایمان

پس از هفته چهلم بارداری ممکن است توصیه شود که تحریک زایمان را انجام دهید. تحریک زایمان معمولا زمانی است که زایمان به تنهایی شروع نمی شود و پزشک شما در مورد خطرات بارداری طولانی مدت نگران است. بعد از هفته ۴۲ بارداری، جفت برای ارائه مواد مغذی به نوزاد شما کارآمدی کمتری دارد و این مسئله می تواند باعث ایجاد عوارض مختلفی شود.

در برخی از موارد، شما ممکن است برای تحریک زایمان برنامه ریزی شده انتخاب شوید. به چندین دلیل ممکن است تحریک زایمان برای زنی برنامه ریزی شود دلایلی از قبیل راحتی (مثلا قادر به کنترل بودن زمانی که کودک شما به دنیا می آید) و علل پزشکی (توصیه به ختم بارداری). بیش از ۲۰ درصد از همه بارداری ها تحریک می شوند. از آنجا که تحریک زایمان میتواند احتمال ابتلا به تولد کودک نارس را افزایش دهد (به خاطر وجود احتمال تخمین نادرست تاریخ زایمان)، اکثر پزشکان قبل از هفته سی و هشتم بارداری تحریک زایمان را توصیه نمی کنند.

 

روشهای تحریک یا القاء زایمان

روشهای تحریک یا القاء زایمان

برای تحریک زایمان در قبل از هفته چهلم بارداری ، پزشک ممکن است یکی از روشهای زیر را انجام دهد:

از بین بردن غشاء – پزشک انگشت خود را با دستکش در داخل دهانه رحم قرار می دهد و غشاهای آمنیوتیک را از بین می برد (غشاهای نازکی که دیوار رحم را به کیسه آمنیوتیک متصل میکنند). هدف از از بین بردن غشا این است که موجب میشود بدن شما پروستاگلاندین ها را تولید کند که به شل شدن دهانه رحم کمک می کند و زایمان را شروع می کند.

هنگامی که پزشک شما غشاها را از بین میبرد، ممکن است گرفتگی شدید و مقداری خونریزی (یا لکه بینی) داشته باشید. این روش ممکن است ناراحت کننده باشد و تنها در بارداری هایی که از تاریخ تعیین شده گذشته اند، انجام می شود.

آماده کردن يا باز کردن دهانه رحم – اگر دهانه رحم شما کاملا آماده زایمان نباشد، پزشک شما مي تواند با استفاده از داروها يا دستگاه هاي خاصي که دهانه رحم شما را شل میکنند و کمک میکنند دهانه رحم برای زایمان باز شود، زایمان را تحریک کند. ممکن است پروستاگلاندین های مصنوعی برای کمک به شروع زایمان به صورت خوراکی یا واژینال به شما داده شود.

پاره کردن کیسه آمنیوتیک – پزشک شما ممکن است به صورت مصنوعی کیسه آب شما را برای تحریک زایمان پاره کند. در طی این روش، که “آمنیوتومی” نامیده می شود، پزشک شما از قلاب پلاستیکی نازکی استفاده می کند تا کیسه آمنیوتیک شما را پاره کند. این کار برای بارداری هایی که از تاریخ تعیین شده گذشته اند، انجام می شود و تنها اگر رحم شما به طور جزئی باز شده باشد و سر نوزاد شما به لگن افتاده باشد این کار انجام می شود.

در بسیاری از موارد، طی چند ساعت بعد از پاره شدن کیسه آب، زایمان شروع میشود. با این حال، زایمان هر زنی متفاوت است. اگر زایمان شروع نشود، علاوه بر آمنیوتومی، یک روش دیگر تحریک زایمان نیز میتواند انجام شود.

اکسی توسین یا پیتوسین – پزشک ممکن است از اکسی توسین (پیتوسین) استفاده کند که هورمونی مصنوعی است که باعث انقباض می شود. اکسی توسین میتواند برای القای زایمان، یا برای قویتر شدن انقباضات شما استفاده شود.

 

منابع

  • womenshealthcaretopics

منبع تصاویر 

  • bellybelly
  • pixel.nymag
  • images.contentful

 

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

دسته‌بندی نشده

شیر دادن به نوزاد

اکسی توسین

سلامت زنان

اصول مامایی در انگلستان

اصول مامایی در کشورهای مختلف

سلامت زنان

ماما

مامایی را بهتر بشناسیم.

اطلاعات دارویی

نحوه مصرف سلکوکسیب

موارد استفاده و عوارض سلکوکسیب

اطلاعات پزشکی

درد کمر

درد لگن و کشاله ران در دوران بارداری!

بارداری

تمرین حالت زایمان

حالت زایمان را تمرین کنید!

اطلاعات پزشکی

درد لگن

درد لگن در دوران بارداری

اطلاعات پزشکی

سفر دردوران بارداری

مسافرت در دوران بارداری

اطلاعات دارویی

خواص زنجبیل

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *