سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

جوان سازی با امواج الکترومغناطیس

کلاژن در تمام طول عمر به طور طبیعی در بدن ساخته می شود، اما به دلایل گوناگون به عنوان مثال کاهش سوخت و ساز بدن با افزایش سن، تخریب بیش از حد کلاژن بافت همبند به دلیل آسیب های خارجی، تابیدن اشعه UV آلودگی هوا و کمبود مواد مغذی لازم برای تولید کلاژن در رژیم غذایی، گاهی تولید کلاژن در بافت های همبند کاهش می یابد و عوارض ناشی از آن ظاهر می شود. این عوارض در پوست شامل شلی و افتادگی پوست و ظاهر شدن چین و چروک است.

 

جوانسازی

جوان سازی با امواج الکترومغناطیس چگونه انجام می شود ؟

همان طور که اتو کردن یک لباس تغییر قابل ملاحظه ای در ظاهر آن ایجاد می کند، رفع چین و چروک و افتادگی پوست هم تاثیر بسزایی در جوانی فرد و کاهش سن و سال ظاهری اش دارد. متخصصان توصیه می کنند با اصلاح شیوه زندگی و تغذیه سالم و مصرف ۵ واحد میوه و سبزیجات در طول روز و ۸ لیوان آب ، مصرف منابع طبیعی و تازه و با کیفیت پروتئینی، چربی و قندها و استفاده از منابع اسیدهای چرب امگا ۳ از جمله ماهی ها، حفظ پوست در برابر آلودگی و اشعه های مضر آفتاب و ورزش به حفظ و تحریک کلاژن سازی در بافت ها کمک کنید. در عین حال می توانید از روش های درمانی برای پیشگیری یا درمان کمک بگیرید. در حال حاضر جوان سازی با امواج الکترومغناطیس ، رادیوفرکوئنسی و لیزرهایی که به عمق پوست نفوذ می کند، بهترین شیوه ای است که به کلاژن سازی کمک می کند.

 

مقاله مرتبط: رادیو فرکوئنسی چهره شما را جوان می کند!

 

در مورد امواج فرکوئنسی زیاد می شنویم. این امواج دقیقا چیست؟

امواج رادیوفرکوئنسی قسمتی از طیف وسیع امواج الکترومغناطیس هستند و در واقع ناحیه محدودی از طیف جریان متناوب با فرکانس بالا را شامل می شوند و مانند امواج رادیویی برای عملکرد خود نیازمند فرستنده و گیرنده اند.

 

درماتولوژی

به همراهان مجله سلامتی راستینه بگویید که تاباندن این امواج به بدن یا پوست چه تاثیری بر آن می گذارد و آیا مضر نیست؟

نه، اساسا این امواج ضمن عبور از بافت های بدن، مولکولهای آب را با فرکانسی بالا به ارتعاش در می آورند و از این طریق باعث تولید گرما در بافت می شوند. بالا رفتن دمای داخل بافت نیز منجر به تسریع جریان خون مویرگی، افزایش استحکام فیبرهای کلاژن و الاستین بافتی، تحریک ساخت کلاژن و پروتئین های بافتی جدید، سفت شدن پوست و رفع چین و چروک های پوستی با کاهش بافت چربی های اضافی می شود. همچنین می توان از این امواج برای ایجاد انواع برش جراحی و انعقاد عروق خونریزی کننده حین جراحی های مختلف پوستی یا برای برداشتن برخی ضایعات سطحی پوست استفاده کرد. با این توصیفات امواج رادیوفرکوئنسی کاربرد ویژه ای در حوزه پوست دارد؟ همین طور است.

امروزه سیستم های RF با گسترش روزافزون خود نقش مهمی در تخصص های مختلف پزشکی، به ویژه در علم درماتولوژی ایفا می کنند و از جمله محاسن و ویژگی های کاربرد RF می توان به ماهیت غیرتهاجمی و کم درد آن، امکان استفاده در هر سنی و هر فصلی و هر نوع پوستی از بیماران، امکان بازگشت سریع به کار و فعالیتهای روزمره و عدم نیاز به استراحت های طولانی، صرفه جویی در وقت و هزینه بیمار و رسیدن به نتایج مطلوب در کمترین جلسات اشاره کرد. در واقع، باید اذعان داشت سیستمهای RF شرایط انجام اعمال پوست و زیبایی را به صورت سرپایی، در کوتاه ترین زمان و با کمترین خونریزی و ایجاد جوشگاه (و بعضا بدون هرگونه خونریزی و جوشگاه فراهم می کنند. همچنین امروزه با پیشرفت روزافزون علم و در راستای افزایش سودمندی و سهولت کاربرد سیستم های مختلف درمانی و کاهش عوارض جانبی آنها، سیستم های نوین RF فرکشنال پدید آمده اند که در زمینه های متعدد به عنوان روشی موثر، اما غیرتهاجمی و بدون عارضه کاربرد دارند.

 

کک و مک

کاربردهای امواج رادیوفرکوئنسی در حوزه پوست و مو کدامند ؟

از این امواج در حوزه های زیر می توان استفاده کرد:

  • برداشت انواع ضایعات پوستی سطحی مانند زگیل، خال های مزاحم ، میخچه، میلیا و کیست های کوچک، کک و مک.
  • انجام برش ها و جراحی های ضایعات مختلف پوستی مانند برخی کیست ها و تومورهای خوش خیم و بدخیم پوستی .
  • درمان برخی ضایعات عروقی از قبیل تلانژکتازی های پوستی و خالهای عروقی لکه گیلاسی .
  • سفت کردن پوست و بهبود شلی و افتادگی پوست نواحی مختلف بدن مانند پلکها، غبغب، پوست گردن و پشت دستان و جوانسازی و رفع چین و چروک های پوستی از طریق تحریک کلاژن سازی و تقویت و بازآرایی کلاژنهای موجود .
  • پیشگیری از پیری زودرس پوست صورت و بدن .
  • شکل دهی عضلات صورت مانند برجسته کردن گونه ها .
  • شکل دهی عضلات بدن مثل بازوهای افتاده و شل، سفت کردن ماهیچه های شکم .
  • بهبود سلولیت و تجمعات موضعی چربی در بدن .
  • تعديل ترشح چربی پوست و کمک به بهبود آکنه و رفع منافذ باز پوست .
  • بهبود انواع جوشگاه های پوستی مانند جوشگاه های آکنه و آبله مرغان و جای بخیه و جراحات پوستی .
  • بهبود ظاهر ترک پوستی شکم و بدن .
  • اپیلاسیون ناحیه تناسلی و رفع موهای زائد . لیزر موهای زائد از مقالات خواندی خواندنی مجله سلامتی راستینه است که مطالعه آن را به شما پیشنهاد می کنیم .
  • درجوان سازی با امواج الکترومغناطیس ، البته با توسعه علم و دانش، فهرست کاربردهای پزشکی RF نیز روز به روز در حال گسترش و تکمیل است . امروزه مطالعات متعددی در خصوص استفاده از این تکنولوژی در زمینه های مختلف مانند بهبود تعریق بیش از حد ناحیه زیر بغل در حال انجام هستند.

 

پزشک متخصص

درجوان سازی با امواج الکترومغناطیس و هنگام انتخاب RF به عنوان یک روش درمانی باید چه ملاکهایی را مد نظر گرفت؟

در میزان اثربخشی دستگاه های RF، علاوه بر نوع و کیفیت دستگاه مصرفی، تجربه و دانش پزشک معالج نیز نقش مهمی ایفا می کند بنابراین برای دستیابی به بهترین نتایج و اجتناب از بروز هرگونه عوارض جانبی توصیه می شود برای کاربردهای زیبایی RF صرفا به متخصصان پوست که با ساختمان پوست و بیماریهای آن آشنایی کامل دارند، مراجعه کنید .

 

مقاله مرتبط : ۱۰ خوراکی ضد پیری

منابع

  • کتابخانه راستینه
  • دکتر محمد رضا قاسمی

منبع تصاویر 

  • lifehack
  • premierplasticsurgeryanddermatology
  • meindm
  • quora

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

اطلاعات پزشکی

واریس

درمان‌های جدید واریس

پوست و مو

روش درمانی شاک‌ویو‌‌تراپی در کاهش سلولیت

درمان سلولیت با شاک‌ویو‌‌تراپی

زیبایی

از بین رفتن حجم لب‌ها

با نازکی لب‌ چه کنیم؟

زیبایی

انجام اندرمولوژی

اندرمولوژی یا LPG چیست؟

پوست و مو

لیفتینگ با نخ

لیفتینگ با نخ و همه چیز درباره آن

پوست و مو

جراحی سابسیژن

سابسیژن چیست؟

پوست و مو

محصولاتی مناسب برای مراقبت از پوست صورت

حقایقی پیرامون مراقبت از پوست صورت

پوست و مو

کربوکسی‌تراپی

کربوکسی‌تراپی چیست؟

پوست و مو

انجام مزوتراپی

همه چیز درباره مزوتراپی

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *