سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

۴ مورد از بهترین ادویه‌های ضدسرطان که شما باید امتحان کنید!

این ۴ ادویه‌ی ضدسرطان دارای فواید سلامتی قدرتمندی هستند و بخشی از رژیم روزانه‌ی من برای مبارزه با سرطان بدون شیمی درمانی بودند. آنها متداول هستند اما معمولا در غذاها یافت نمی‌شوند بنابراین باید در اضافه کردن آنها به غذاها بسیار حساب‌شده عمل کرد. برای آشنا شدن با این ادویه ها با راستینه همراه باشید.

 

ادویه‌های ضدسرطان

ادویه های ضد سرطان

این ۴ ادویه عبارتند از: پونه‌ی کوهی، سیر، فلفل هندی و زردچوبه.

زردچوبه

گیاه زردچوبه از خانواده‌ی زنجبیل است و هزاران سال است که در طب آیورودیک هندی (علم عمر طولانی) بعنوان یک عامل ضدعفونی‌کننده و ضدباکتری برای درمان عفونت، التهاب، التیام زخم، هضم ضعیف و … بکار می‌رود. و همانطور که ممکن است بدانید، یک عنصر اساسی در غذاهای هندی، ایرانی، تایلندی و مالزیایی است.

مصرف زردچوبه از هر نظر به نفع شماست چون حاوی ماده ای به نام کورکومین است که یک پلی‌فنول ضدسرطان قدرتمند می‌باشد. بطور بالینی ثابت شده که کورکومین مانع رشد سلول‌های سرطانی مختلف ازجمله سرطان استخوان، سرطان سینه، تومورهای مغزی و سرطان‌ کولون، سرطان کبد، سرطان پانکراس، شکم، مثانه، کلیه، سرطان پروستات، سرطان لوسمی، سرطان تخمدان، ملانوما و … می‌شود.

یکی از فواید ضدسرطانی آن بخاطر توانایی در القای آپوپتوز (مرگ طبیعی سلول) در سلول‌های سرطانی است.

 پونه‌ی کوهی پونه‌ی کوهی

پودر کاری، یک عنصر رایج در آشپزی هندی و آسیایی معمولا مخلوطی از گشنیز، زردچوبه، زیره، شنبلیله و فلفل قرمز است که عطر و طعم بسیا رخوبی دارد.

پونه‌ی کوهی دارای سطوح بسیار بالایی از آنتی‌ اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدمیکروبی است. یک قاشق چایخوری پونه‌ی کوهی به اندازه‌ی دو فنجان انگور قرمز، قدرت آنتی‌اکسیدانی دارد. آن حاوی فیتوکمیکال کوئرستین است که ثابت شده پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد و آپوپتوز را تحریک می کند و علاوه بر این، پونه‌ی کوهی یک منبع خوب از ویتامین کا و آهن است.

سیر

سیر یک ادویه‌ی ضدسرطانی بسیار قوی است. مطالعات متعدد نشان داده‌اند که آن، خطر ابتلا به تمام انواع سرطان‌ها بخصوص سرطان کولون، شکم، روده و پروستات را کاهش می‌دهد.

سیر دارای خواص ضدباکتری قدرتمند است و همچنین توانایی جلوگیری از تشکیل و غیرفعال کردن مواد سرطانزا را دارد. همچنین می‌تواند ترمیم DNA را بهبود ببخشد، تکثیر سلول را کُند سازد و مانند زردچوبه و پونه‌ی کوهی باعث آپوپتوز شود.

سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که بزرگسالان روزانه حدود ۱ حبه سیر تازه مصرف کنند.

فلفل هندیفلفل هندی

فلفل هندی حاوی کپساسیسین است. آن یک ترکیب فعال است که لب‌ها و زبان‌تان را می‌سوزاند. ثابت شده که کپسایسین می‌تواند سلول‌های سرطانی را ازبین ببرد و باعث آپوپتوز شود.
همچنین فلفل هندی بخاطر خواص سم‌زدایی‌اش، یک ماده‌ی مهم در پاکسازی بدن است.

هر چه تندتر، بهتر: اگر می‌توانید تندی فلفل را تحمل کنید، فلفل های هابانرو ۴ تا ۶ برابر فلفل هندی کپسایسین دارند و میزان تندی آنها با مقیاس اسکویل، ۲۰۰ هزار واحد است.

اولین باری که یک فلفل چیلی فوق‌العاده تند خوردم، در ۲۰ سالگی به همراه دوستم بود. او نصف فلفل را خورد و من نصف دیگرش را. آنقدر تند بود که هوش از سرم پرید. نمی‌دانم خوردن آن باعث ترشح اندورفین یا آدرنالین شد یا چیز دیگری اما در نهایت ما تا زمان ازبین رفتن تندی آن روی چمن‌های حیاط دراز کشیدیم. تجربه‌ی خیلی جالبی بود.

این یک راه بسیار ساده برای اضافه کردن ادویه‌ی بیشتر به رژیم‌ غذایی‌تان است: من از تمام این ادویه‌های ضدسرطان در سس سالادی که خودم درست می‌کنم، استفاده می‌نمایم.

مقاله مرتبط : ۵ ادویه طبیعی که با فشار خون بالا مبارزه می‌کنند!

 

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

منابع

  • chrisbeatcancer

منبع تصاویر 

  • leaf
  • webmd
  • chrisbeatcancer

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

سلامت عمومی

علائم خال‌‌ها

خال‌ها را بهتر بشناسیم

زیبایی

انجام جراحی زیبایی

هرآنچه که باید از جراحی زیبایی بدانید

زیبایی

پروتز سینه

صفر تا صد پروتز سینه

تغذیه و سلامتی

پاکسازی کبد

بهترین خوراکی ها برای پاکسازی کبد

تغذیه و سلامتی

زنجبیل

۳۰ خوراکی که باعث کاهش درد مفاصل و التهاب می شوند!

تغذیه و سلامتی

آب هویج

وقتی آب هویج میخورید چه اتفاقی در بدن شما می افتد؟

تغذیه و سلامتی

میوه ها و سبزیجات

۱۰ خوراکی ضد التهابی که می توانید هر روز بخورید!

تغذیه و سلامتی

سیر

۲۰ مسکن درد طبیعی در آشپزخانه شما

تغذیه و سلامتی

نشانه های اختلال در کبد

نشانه های هشدار دهنده اولیه آسیب کبدی!

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. رزرو گفت:

    تبریک سایت خوبی دارید
    ممنون بابت این مقاله