بوتاکس امید جدیدی برای کودکان مبتلا به میگرن
مطالعه ای کوچک نشان می دهد، تزریقات بوتاکس ممکن است برای کودکان مبتلا به میگرن مفید باشد. به نظر میرسد بوتاکس (سم بوتولینوم) فرکانس میگرن را کاهش می دهد و طول مدت بروز آن را کوتاه می کند، در حالی که درد میگرنی نیز کاهش می یابد.
بوتاکس راهی برای درمان میگرن
در حال حاضر، بوتاکس تنها به عنوان درمان میگرن بزرگسالان تایید شده است. و این یافته های جدید بر اساس آزمایش ۹ کودک در سن ۸ تا ۱۷ سالگی می باشد.
اما نتایج این امید را میدهد که با توجه به اینکه تنها یک داروی تایید شده برای پیشگیری میگرن برای درمان بیماران نوجوان وجود دارد یعنی توپیرامات– روش جایگزین جدیدی برای میگرن کودکان در راه است.
دکتر شالینی شاه، رئیس بخش تقسیم داروی ضد درد در دانشگاه کالیفرنیا، ایروین، گفت: “هنگامی که کودکان و نوجوانان دچار درد میگرنی میشوند، این درد می تواند به شدت بر زندگی و توانایی آنها تاثیر بگذارد.”
وی در نشریه خبری انجمن بیهوشی امریکا گفت: “آنها از مدرسه عقب می مانند، نمرات آنها در مدرسه پایین است، و اغلب قادر به دستیابی به توانایی های بالقوه خود نیستند.” “واضح است که نیازی به درمان جایگزین برای افرادی که از این مشکل خلاصی نیافته اند، وجود دارد.”
شاه گفت که پس از درمان با بوتاکس” ما شاهد بهبود در جنبه های عملکردی در تمام کودکان و نوجوانان بودیم. در واقع، قبل از درمان با بوتاکس، یک بیمار به صورت ماهانه برای درد میگرن بستری می شد، و انتظار می رفت که از مدرسه عقب بماند. پس از درمان بیمار تنها یک یا دوبار در سال دچار میگرن می شود، و بیماران تا مقاطع دانشگاهی پیش میروند.
تیم تحقیقاتی گفت که قبل از تزریق بوتاکس، بیماران شرکت کننده در طی یک ماه تقریبا هشت تا ۳۰ بار ابتلا به میگرن را تجربه کردند.
تزریقات بوتاکس در کودکان و نوجوانان به جلو و عقب سر و گردن هر ۱۲ هفته یکبار به مدت ۵ سال، انجام شدند. هنگامی که درمان انجام شد، داوطلبان این مطالعه بین دو تا ۱۰ بار در ماه دچار میگرن شدند.
مدت زمان میگرن نیز از بین نیم ساعت و یک روز کامل به ۱۵ دقیقه تا ۷ ساعت کاهش یافت. محققان گفتند: درد گزارش شده نیز به طور چشمگیری کاهش یافت. اگرچه هیچ عوارض جانبی شدیدی گزارش نشده است، مطالعه دیگری نیز در این زمینه در حال انجام است.
شاه این نتایج را در نشست انجمن آمریکایی بیهوشی در بوستون ارائه داد. یافته های ارائه شده در جلسات در صورتی که در مجله ای که به طور دقیق آنها را بررسی کنند، منتشر نشده باشند، معمولا به عنوان یافته های مقدماتی مورد بررسی قرار می گیرند.
مقاله مرتبط : مواد غذایی محرک میگرن !
- American Society of Anesthesiologists, news release, Oct. 23, 2017
- medlineplus
- HealthDay
منبع تصاویر
- media.healthday
- i.dailymail
نظرات کاربران