سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

۹ دلیل بسیار جالب که چرا هر روز به بغل کردن نیاز دارید!

بغل کردن به سیستم ایمنی کمک می کند، افسردگی را درمان می کند، استرس را کاهش می دهد و باعث القاء خواب می شود، روحیه بخش و جوان کننده است و هیچ گونه عوارض جانبی ناخوشایندی ندارد. بغل کردن کاملا طبیعی، ارگانیک، بطور طبیعی شیرین، بدون آفت کش، بدون نگهدارنده، بدون مواد مصنوعی و صد درصد سالم است. هیچ باطری در آن وجود ندارد که تحلیل رود، بدون نیاز به نظارت دوره ای، مصرف انرژی کم، بازده انرژی بالا، ضد تورم، غیر چاق کننده، بدون پرداخت ماهانه، ضد سرقت، معاف از مالیات، غیرآلوده کننده و البته کاملا قابل برگشت است. بغل کردن عملا بدون عیب است و تنها استثنایی که دارد، آن است که هیچ تغییری نمی تواند در آن ایجاد شود. اینها ۹ دلیلی هستند که چرا شما هر روز به بغل کردن نیاز دارید.

بغل کردن

اوکسی‌توسین را تحریک می کند.

اوکسی‌توسین یک انتقال دهنده عصبی است که روی سیستم لیمبیک، مرکز احساسی مغز، افزایش احساس رضایت، کاهش اضطراب و استرس تاثیر می گذارد. این هورمونی است که مسئول بودن همه ما در اینجاست.
این هورمون در طول زایمان ترشح می شود و باعث می گردد که مادران تمام درد عذاب آوری که در هنگام وضع حمل تحمل کردند را فراموش کنند، همچنان ما را دوست بدارند و بخواهند با ما وقت بگذارند.
تحقیق جدیدی نشان می دهد که بغل کردن یک اثر افزایش دهنده تمدن روی مردان دارد، آنها را پرمحبت تر و در ایجاد روابط و پیوند اجتماعی، بهتر می سازد؛ همچنین میل جنسی و عملکرد جنسی شرکت کنندگان در این تحقیق را بطور قابل ملاحظه ای افزایش داد.
وقتی ما کسی را بغل می کنیم، اوکسی‌توسین توسط غده هیپوفیز در بدن های ما ترشح می شود و ضربان قلب و سطوح کورتیزول هر دوی ما را پایین می آورد. کورتیزول، هورمونی است که مسئول استرس، فشارخون بالا و بیماری های قلبی است.

 

صبر را افزایش می دهد.

وقتی افراد برای سپاسگزاری و قدردانی از هم وقت می گذارند، روابط بینشان تقویت می شود. بغل کردن یکی از آسانترین راه ها برای نشان دادن قدردانی و تقدیر از یک نفر دیگر است.
جهان امروز یک جای شلوغ و پر آشوب است و ما دائما با عجله از یک کار به سراغ کار بعدی می رویم. با کم کردن سرعت و اختصاص دادن یک زمان کوتاه برای در آغوش گرفتن خالصانه در طول روز، ما به خود و دیگران سود می رسانیم و صبر و شکیباییمان را افزایش می دهیم.

 

کودکان مبتلا به دیابت

از بیماری جلوگیری می کند.

مهربانی روی کاهش استرس نیز تاثیر مستقیم دارد که باعث پیشگیری از بسیاری از بیماری ها می شود. موسسه تحقیقاتی تاچ در دانشکده پزشکی دانشگاه میامی می گوید که بیش از ۱۰۰ مطالعه در مورد لمس انجام داده و شواهدی از اثرات قابل توجه کشف کرده است از جمله رشد سریعتر در نوزادان نارس، کاهش درد، کاهش علائم بیماری های خود ایمنی، کاهش سطوح گلوکز در کودکان مبتلا به دیابت و بهبود سیستم های ایمنی در افراد مبتلا به سرطان.

 

غده تیموس را تحریک می کند.

بغل کردن، سیستم ایمنی را تقویت می نماید. فشار ملایم روی جناغ سینه و بار هیجانی که ایجاد می کند، چاکرای شبکه خورشیدی را فعال می نماید. این، غده تیموس را که تولید سلول های سفید خون را تنظیم و متعادل می کند، تحریک می نماید. سلو ل های سفید خون، شما را سالم و تندرست نگه می دارند.

 

برقراری ارتباط بدون گفتن یک کلمه

برقراری ارتباط بدون گفتن یک کلمه

نزدیک به ۷۰ درصد از ارتباط ها غیرکلامی هستند. تفسیر زبان بدن می تواند بر اساس یک ژست انجام شود و بغل کردن، یک روش عالی برای ابراز خودتان به یک انسان یا حیوان دیگر بدون حرف زدن است.
آنها نه تنها می توانند محبت و توجه را در بغل کردن شما احساس کنند بلکه ممکن است در واقع آنقدر پذیرای آن باشند که بر اساس ابتکار عمل شما بدون هیچگونه چشم داشتی در حق دیگران نیکی کنند.

 

اعتماد به نفس

بغل کردن باعث تقویت اعتماد به نفس می شود، بخصوص در کودکان. حس لامسه در نوزادان، بسیار مهم است. یک کودک در وهله اول، والدینش را بوسیله لمس تشخیص می دهد.
از زمانی که متولد می شویم،‌ لمس خانواده‌مان به ما می گوید که خاص و دوست داشتنی هستیم. ارتباط بین احساسات خودارزشی و لامسه از سالهای اول زندگی همچنان در سیستم عصبی ما به عنوان بزرگسال دیده می شود.
نوازش هایی که ما از پدر و مادرمان در حین بزرگ شدن دریافت می کنیم، در سطح سلولی حک می شود و بغل کردن، آن را در سطح جسمی به ما یادآوری می کند. بنابراین بغل کردن،‌ ما را به توانایی‌مان برای دوست داشتن خود مرتبط می سازد.

 

بغل کردن

دوپامین را تحریک می کند.

محافظت و تقویت جریان دوپامین برای همه افراد ضروری است. سطوح دوپامین پایین در بیماری نورودژنراتیو پارکینسون و همچنین اختلالات خلقی مانند افسردگی نقش دارد.
دوپامین مسئول دادن حس خوب به ماست و همچنین به ما انگیزه نیز می دهد. بغل کردن، مغز را تحریک می کند تا دوپامین یعنی هورمون لذت آزاد کند.
حسگرهای دوپامین، نواحی هستند که بسیاری از داروهای محرک مانند کوکایین و متامفتامین هدف می گیرند. وجود یک نوع خاص از گیرنده های دوپامین با هیجان‌خواهی نیز مرتبط است.

 

سروتونین‌ را تحریک می کند.

ابراز علاقه و بغل کردن، اندورفین و سروتونین را به داخل رگهای خونی آزاد می کند. اندورفین و سروتونین آزادشده باعث لذت، خنثی کردن درد و ناراحتی و کاهش احتمال ابتلا به مشکلات قلبی می شوند، به مبارزه با اضافه وزن کمک می کنند و طول عمر را افزایش می دهند.
حتی نوازش حیوان خانگی نیز یک اثر تسکین دهنده دارد که سطوح استرس را کاهش می دهد. بغل کردن برای مدت طولانی، سطوح سروتونین فرد را افزایش می دهد، خلق و خو را بهتر می کند و باعث ایجاد شادی می گردد.

 

بغل کردن

تعادل پاراسمپاتیک

بغل کردن، سیستم عصبی را متعادل می کند. پوست شامل شبکه‌ای از مراکز فشار کوچک و تخم مرغی شکل به نام ذره پاسینی است که می توانند لمس را حس کنند و از طریق عصب واگوس با مغز در ارتباط هستند.
واکنش گالوانیکی پوست به بغل کردن و بغل شدن توسط یک نفر، یک تغییر را در رسانایی پوست نشان می دهد. این اثر در رطوبت و الکتریسیته در پوست، یک وضعیت متعادل تر در سیستم عصبی – سمپاتیک را نشان می دهد.

یک نقل قول مشهور توسط روان‌درمانگر، ویرجینیا ساتیر می گوید: «ما برای بقاء به ۴ بغل در روز نیاز داریم. ما برای ترمیم به ۸ بغل در روز نیاز داریم و برای رشد، نیازمند ۱۲ بغل در روز هستیم.» اینکه آیا این اعداد از نظر علمی ثابت شده اند یا نه کاملا مشخص نیست اما شواهد علمی زیادی در رابطه با اهمیت بغل کردن و تماس فیزیکی وجود دارد.

 

منابع

  • preventdisease

منبع تصاویر 

  • goodnet
  • topsante
  • h-hotels
  • huffingtonpost

 

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

زیبایی

فرآیند کویتیشن اولتراسوند

آیا کویتیشن اولتراسوند در از بین‎ بردن چربی مؤثر است؟

زیبایی

انواع روش‌های پیکرتراشی غیرتهاجمی

انواع روش‌های پیکرتراشی غیرتهاجمی

اطلاعات پزشکی

علائم رینوفیما

رینوفیما چیست؟

پوست و مو

مشکلات مربوط به زیبایی

مشکلات زیبایی و نکاتی درباره آن

زیبایی

غبغب

غبغب و چگونگی رهایی از آن

پوست و مو

لیفتینگ با نخ

لیفتینگ با نخ و همه چیز درباره آن

پوست و مو

کاهش چین ‌و چروک‌‌ پیشانی

چگونه می‌توان از چین ‌و چروک‌ پیشانی خلاص شد؟

اطلاعات پزشکی

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک: علائم، دلایل و درمان

پوست و مو

جراحی لیفتینگ صورت

آنچه باید درباره لیفتینگ صورت بدانید

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *