سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

درمان سرما خوردگی و کاهش قند خون به کمک دارچین!

دارچین می‌تواند به کاهش قند خون کمک کند و سرماخوردگی را درمان نماید.
دارچین یک افزودنی متداول به خوراک‌های تعطیلات مانند پای کدوتنبل و آب سیب گرم است. دارچین همچنین می‌تواند برای پایین آوردن قند خون، درمان سرماخوردگی و رقیق کردن خون نیز به کار رود. درواقع داروی کومادین از یک فرم مصنوعی دارچین گرفته می‌شود. دارچین که در طب چینی به کار می‌رود، از پوست یک درخت بومی سیلان (سریلانکا) گرفته می‌شود. روغن گرفته شده از پوست این درخت حاوی ماده‌ی فعال سینامالدئید است. روغن دارچین، سیستم عصبی را آرام می کند.

دارچین

خواص شفادهنده‌ی دارچین

دارچین می‌تواند برای درمان بیماری قلبی به کار رود، چون کلسترول را کاهش می‌دهد و تحقیقات متعدد در مورد استفاده از دارچین نشان می‌دهد که آن، قند خون را نیز کاهش می‌دهد.
دارچین به عنوان یک ضدقارچ عمل می‌کند و می‌تواند عفونت‌ های مخمری و برفک را درمان کند. همچنین می تواند باعث نابودی عفونت‌های باکتریایی هلیکوباکتر پیلوری شود که به زخم معده منجر می‌شود. برای درمان گلودرد نیز می‌توان آب و دارچین را غرغره کرد.

 

دارچین در طب سنتی

دارچین در طب سنتی 

دارچین در طب چینی، طب آیورودا، مصر و روم بکار می‌رفت.
در طب سنتی چینی، دارچین بیش از ۵ هزار سال برای درمان سرماخوردگی، بهبود هضم و برطرف کردن تهوع، اسهال و قاعدگی‌های دردناک به کار می‌رفت. دارچین همچنین می‌تواند برا یبهبود سلامت افرادی که بطور مزمن دارای پاهای سرد و بالاتنه‌ی داغ هستند – وضعیتی که در طب چینی به kwai معروف است – بکار رود.

 

طب چینی

دارچین توسط مصریان برای مومیایی کردن اجساد و همچنین نگهداری گوشت به کار می رفت. رومیان باستان از دارچین برای درمان سرفه و سرماخوردگی استفاده می‌کردند و همچنین برای پاک کردن هوا، آن را می‌سوزاندند. رومی‌ها از دارچین به عنوان پیشکش در معابد نیز استفاده می‌کردند. Pliny the Elder در سده‌ی اول پس از میلاد نوشت که دارچین، ۱۵ برابر ارزشمندتر از نقره بود.

در طب آیورودیک هندی، دارچین برای درمان دیابت، سوء هاضمه و افرادی با مزاج کافا به کار می‌رود. دارچین یکی از مواد چای تی (شیر چجایی) است و به هضم میوه و لبنیات نیز کمک می‌کند.

 

هشدار در مورد استفاده از دارچین

زنان باردار باید از مصرف دارچین اجتناب کنند، چون دارچین می‌تواند باعث رقیق شدن خون شود که در دوران بارداری سودمند نیست. همچنین توصیه می‌شود افرادی که از داروی رقیق‌کننده‌ی خون یا داروی دیابت استفاده می‌کنند، قبل از اضافه کردن دارچین به رژیم غذایی‌شان با پزشک مشورت نمایند.

 

منابع

  • diabetesjournals
  • nlm
  • bsu

منبع تصاویر 

  • livestrong
  • roddsanchez

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

ریپورتاژ

سیب و کره بادام زمینی

۸ غذای سالم که خوردن آنها بهتر از مصرف تنقلات ناسالم است

اطلاعات پزشکی

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک: علائم، دلایل و درمان

تغذیه و سلامتی

پسته برای سلامتی

پنج خاصیت عالی پسته برای سلامتی

سلامت عمومی

نتایج آزمایش

چگونه آزمایش های خود را متوجه شویم؟

سلامت عمومی

آزمایش کلسترول

تفسیر نتایج آزمایش کلسترول

سلامت عمومی

مزایای خرما

کالری خرما چقدر است؟

سلامت عمومی

سطح ایده آل قند خون

سطح ایده آل قند خون چه مقدار است؟

سلامت عمومی

مصرف آنتی‌بیوتیک‌

بایدها و نبایدهای آنتی‌بیوتیک

اطلاعات پزشکی

دیابت نوع 1

آینده درمان دیابت: آیا درمان ممکن است؟

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *