آیا عادت قهوه خوردن می تواند عمر شما را طولانی تر کند؟
بررسی جدید نشان می دهد که نوشیدن سه تا چهار فنجان قهوه در روز نه تنها برای بسیاری از افراد بی خطر است، بلکه میتواند فرد را در برابر بیماری های قلبی یا مرگ زودرس محافظت کند.
این نتیجه گیری که در مورد نوشیدن قهوه به اصطلاح “متوسط” به کار میرود، از بررسی بیش از ۲۰۰ مطالعه قبلی است.
تجزیه و تحلیل تازه نوشیدن قهوه متوسط را به خطر کمتر برای ابتلا به سرطان پروستات، اندومتریوز، سرطان پوست و کبد، دیابت نوع ۲، بیماری کبد، نقرس، سنگ صفرا و زوال عقل مرتبط می سازد. برخی از مطالعات در این بررسی نشان دهنده خطر کمتر ابتلا به بیماری پارکینسون، افسردگی و آلزایمر نیز بودند.
با این حال، این بررسی اثبات نکرد که نوشیدن قهوه این خطرات مربوط به سلامتی را کاهش می دهد. و همچنین نشان داد که قهوه ممکن است تا حدودی برای زنان باردار مشکل ساز باشد و اندکی خطر ابتلا به شکستگی را در میان تمام زنان افزایش دهد. این بررسی توسط دکتر رابین پوول، دستیار متخصص در بهداشت عمومی دانشگاه ساوتهمپتون انگلستان سرپرستی شد. وی با محققان دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند همکاری کرد.
این بررسی نشان می دهد به نظر میرسد، نوشیدن قهوه در مقادیر متوسط، در مقایسه با افرادی که اصلا قهوه نمی نوشند، احتمال مرگ ناشی از هر گونه بیماری را كاهش می دهد. بزرگترین مزیت به مصرف سه فنجان در روز مرتبط بود. نوشیدن بيش از حد قهوه با هيچ اثر مضری مرتبط نبود، اما با افزايش قابل ملاحظه منافع سلامتي نيز همراه نبود.
یکی از متخصصان قلب گفت: این نتایج باید دلایلی برای خوشحالی افرادی که عاشق قهوه هستند، ارائه دهد. دکتر سوزان استینبائوم، مدیر سلامت قلب زنان در بیمارستان لنکس هیل شهر نیویورک، گفت: “بسیاری از مردم احساس کردند که پرهیز از قهوه با سالم بودن در ارتباط است، اما این متاآنالیز نشان می دهد که این مسئله لزوما صحت ندارد.” “مصرف ۳ فنجان قهوه در روز می تواند نه تنها با کاهش بیماری های قلبی، بلکه با عدم افزایش خطر بیماری های عصبی مانند آلزایمر یا پارکینسون، بخشی از یک زندگی سالم باشد.”
استینبائوم افزود: “اگر صبح ها به این که یک فنجان قهوه بخورید یا نه تردید دارید، این مطالعه به شما اجازه می دهد در مورد لذت بردن از یک فنجان قهوه در صبح آرامش خیال داشته باشید.”
این تجزیه و تحلیل به صورت آنلاین در ۲۲ نوامبر در BMJ منتشر شد.
مقاله مرتبط : کافئین، مفید است یا مضر؟
- Suzanne Steinbaum, M.D., director, Women’s Heart Health, Lenox Hill Hospital, New York City; BMJ, news release, Nov. 22, 2017
- HealthDay
- medlineplus
منبع تصاویر
- yourdin-66b8.kxcdn
با سلام و سپاس فراوان از تلاش شما براى آگاهى دادن و سلامت هموطنان عزيزمان.
از آنجاييكه كه بسيارى مطالب ممكن است ترجمه باشد و به همين علت نام افراد محقق در زمينه هاى مختلف ذكر ميشود خواندن مطلبى به عنوان مثال در مورد تحقيق درباره “نوشيدن قهوه و جلوگيرى از پيرى زود رس” كه نام “سرپرست” پژوهش كه شخصى انگليسيت آمده ، داغ دل را تازه ميكند، چرا؟
پ: در اكثر كشورهاى اروپايى خصوصاً انگليس و همچنين آمريكا، برترين دانشمندان و محققان ايرانى رئيس پروژه يا عضو ارشد تيم تحقيقاتى هستند ولى در اخبار روزنامه اى و تبليغاتى و ارتباط جمعى كه اكثراً عامه مردم مخاطب آنها هستند ، نامى از اين ايرانيان عزيز به هيچوجه برده نميشود مگر در حيطه همان مار و در محل آن تحقيقات نام كوچك و سريعاً گفته و تشكرى كرده و گاهاً مقامى بالاتر داده ميشود ولى خصوصاً در انگليس، كاملاً و بسيار موذيانه و حساب شده، از بين الملى شدن نام اين دانشمندان توانمند و زحمتكش جلوگيرى ميشود كه دليلش بر هر ايرانى هوشمندى كه هوش اجتماعى بالايى دارد،نه لزوماً با هوش علمى، علت اين موذيگرى كه ساليان سال است گريبان ايرانيان را گرفته مشخص است.
اميدورام بلكه شما دلسوزانه بتوانيد از نامهاى اصلى و پشت پرده هر يك از تحقيقات كه محققي اصلى هر پروژه هستند مطلع شده و به اطلاع همگان ، خصوصاً ايرانيان عزيز برسانيد تا اعتماد به نفس خوشنامى به ايرانيان عزيز حداقل در عرصه علمى به گوش جهانيان برسد زيرا كه: به گفته خودشان؛
Knowledge is power
و درست به همين علت در انگليس حتى نام ايران و دانشمندان و هنرمندان و صنعتگران قديم و جديد ايرانى يا از كتابها حذف شده و يا به كشور ديگرى نسبت داده ميشود.
به اميد پيروزى و سلامتى براى سما و تك تك ايرانيان عزيز.